HJV Älä Neuvo Minua Työssäni Kyltti MC

10,90  sis. alv 24%

HJV Älä Neuvo Minua Työssäni Kyltti MC. Kyllä, on olemassa työkavereita ja asiakkaita joilla ei ole itsesuojeluvaistoa.

Tuotetunnus (SKU): HJV440 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

HJV Älä Neuvo Minua Työssäni Kyltti MC. Kyltti on kaksivärinen, kirjaimet mustat ja alasvetovalikosta voit valita pohjaväriksi keltaisen, tai valkoisen.

Jos olet ihminen kuten minä, eli pohdit alati uusia ja tehokkaampia tapoja tehdä asioita säilyttäen laatutaso, sekä siirrät toimivat niistä käytäntöön, niin tunnet myös Pentin. Pentti on se heppu, joka tulee kertomaan Esson baarin kokemuksellaan, notta ei noita asioita 60-luvulla noin tehty, niin eräs Heikki kertoi.

Nyt koronan mujuuttaessa, monista meistä on tullut infektiotautien ammattilaisia ja kertovat mielipiteitään somessa, minäkin. Minulle ei kuitenkaan tulisi mieleen mennä kertomaan erikoislääkärille, tai hoitajalle, notta minun mielestäni kannattaisi kokeilla heliumia suppona, kun minusta se olisi järkevämpää, Pentti menisi ja sanoisi.

Tämä Pentti voi olla työkaverisi, kaverisi, asiakkaasi, tai se heppu joka kurvaa tietyömaan ohitse aamuisin Tunturillaan ja samalla antaa asfalttimiehille hyviä neuvoja miten se bitumi kannattaisi siihen tiehen jyrätä. Pentti tietää aina sinua paremmin ja olet varmasti kohdannut Pentin useasti, olet myös työntänyt käsiäsi syvälle taskuun, koska vastustat väkivaltaa, mutta kun tuo vithun Pentti.

Tämän kyltin tarkoitus on pitää Pentti loitolla ja hiljaa, jotta sinä voit keskittyä Pentin Corollan jarrupalojen vaihtoon.


Valmistus:

  • HJ Visions / HJV Design
  • 3D Tulostettu
  • Made in Heart of Finland, Pieksämäki.

Mitat:

  • 2,0*150*110mm
  • Kiinnitys teipillä/sinitarralla/vanhalla vetoakselin vaseliinilla

Materiaali:

  • PLA-muovi (biohajoava)
  • Pehmenemislämpötila 60°C (ei jatkuvaan auringonpaisteeseen)

Puhdistus:

  • Rapatessa roiskuu, jos tämän kyltin huomattuaan sinua silti ”opastetaan”, niin roiskeet ja sattumat putsataan haalealla vedellä, tai pyyhkimällä. Huomautan, notta rikospaikkatutkijoiden käyttämät aineet saattavat vahingoittaa kylttiä.

HUOM:

  • HJ Visions ja Tumpelo pesee kätensä ja irtisanoutuu vastuusta, jos tuotetta käytetään työkaverin viipaloimiseen.
Paino 50 g (gramma)
Mitat 153 × 135 × 3 mm (millimetri)
Toimitusaika

2-5 arkipäivää (maksusuorituksen näkymisestä)

Valmistaja

HJ Visions

Shopping Cart
HJV Vaara Älä Neuvo Minua Työssäni MUKE TFHJV Älä Neuvo Minua Työssäni Kyltti MC
10,90  sis. alv 24%Valitse vaihtoehdoista