HJV Ponsse Elephant Leuka

2,80  sis. alv 24%

HJV Ponsse Elephant Leuka. Näitä kun tuppaa hajoilemaan pieniltä urakoitsijoilta. Vaikka pieni on palikka, niin melko oleellinen.

Tuotetunnus (SKU): HJV502 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

HJV Ponsse Elephant Leuka, hajosiko metsäkoneen kuormaimesta leuka? Ei huolta, tilaapa tästä uusi 3D tulostettu varaosa, väriltään keltainen, tottakai.

Konemies tietää ettei ole olemassa kuin kahdenlaisia koneita, ne on joko rikki, tai sitten ne on kohta rikki. Nykyajan puuteollisuus on niin tiukille hinnoiteltu ettei konerikkoihin ole varaa ja jos ajokone porsii kesken päätehakkuun, niin siinä äkkiä nousee ajomieheltä tunteet pintaan ja kuuma linja aukeaa justiinsa isälle, tai äidille.

Näille varaosa leuoille syntyi tarve tuttaviipiristä ja sitten selvisi, notta tiukka urakkatahti on aiheuttanut vaurioita koneisiin muissakin perheissä, kenties myös kuulovaurioita. Otatti useamman koeversion ja puhelun Emekille valmistus-, sekä myyntilupaa varten ja tässä se nyt on, varaleuka Ponsse Elephant metsäkoneen kuormaimeen.

Jos pohdit mikä näiden kesto on, niin vastaan kysymyksellä. Kestääkö pienten touhu Petterien, tai Lissujen käsissä muu kuin metrin ratakisko? Nämä leuat on ainakin pienen konemiehen työtahtia kestäneet, mikäänhän ei ole ikuista, paitsi väliaikainen ajoneuvovero.


Valmistus:

  • HJ Visions / HJV Design
  • 3D Tulostettu
  • Made in Heart of Finland, Pieksämäki.

Mitat:

  • 20*40*15mm

Materiaali:

  • PLA-muovi (biohajoava)
  • Pehmenemislämpötila 60°C (ei jatkuvaan auringonpaisteeseen)

Puhdistus:

  • Työmiehen hiki ja pienet räkäpallerot pyyhitään kostealla, tai huuhdellaan haalealla vedellä.

HUOM:

  • Alkuperäisen Ponsse tuotteiden valmistajalla Emek:illä ei ole tämän tuotteen kanssa tekemistä, heiltä on ainoastaan saatu lupa valmistaa ja myydä HJ Visionsin suunnittelemaa varaosaa.

 

Paino 3 g (gramma)
Mitat 20 × 40 × 15 mm (millimetri)
Väri

Harmaa

Toimitusaika

2-5 arkipäivää (maksusuorituksen näkymisestä)

Valmistaja

HJ Visions

Saatat myös pitää...

Shopping Cart
Emek Ponsse Elephant metsäkoneen kuormaimen leuka ylhäältäHJV Ponsse Elephant Leuka
2,80  sis. alv 24%