HJV Ponsse Elephant Pankko

4,90  sis. alv 24%

HJV Ponsse Elephant Pankko. Varaosa metsäkoneeseen, näitä kun tuppaa hajoilemaan pieniltä urakoitsijoilta. Ettei urakat kusisi ja ”kolmen metrin” tukit tipu kyydistä, niin tästä korvaavaa tilalle.

Tuotetunnus (SKU): HJV500 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

HJV Ponsse Elephant Pankko, tästä varaosa Emekin ajokoneeseen.

Konemies tietää ettei ole olemassa kuin kahdenlaisia koneita, ne on joko rikki, tai sitten ne on kohta rikki. Nykyajan puuteollisuus on niin tiukille hinnoiteltu ettei konerikkoihin ole varaa ja jos ajokone porsii kesken päätehakkuun, niin siinä äkkiä nousee ajomieheltä tunteet pintaan ja kuuma linja aukeaa justiinsa isälle, tai äidille.

Näille syntyi tarve tuttaviipiristä ja sitten selvisi, notta tiukka urakkatahti on aiheuttanut vaurioita koneisiin muissakin perheissä, kenties myös kuulovaurioita. Otatti useamman koeversion ja puhelun Emekille valmistus-, sekä myyntilupaa varten ja tässä se nyt on, pankko Emek Ponsse Elephant metsäkoneeseen.

Jos pohdit mikä näiden kesto on, niin vastaan kysymyksellä. Kestääkö pienten touhu Petterien, tai Lissujen käsissä muu kuin metrin ratakisko? Näitä on myyty jo vino pino ja ainakaan vielä kukaan ei ole potkulautaa ikkunasta sisään heittänyt.


Valmistus:

  • HJ Visions / HJV Design
  • 3D Tulostettu
  • Made in Heart of Finland, Pieksämäki.

Mitat:

  • 94*114*10mm

Materiaali:

  • PLA-muovi (biohajoava)
  • Pehmenemislämpötila 60°C (ei jatkuvaan auringonpaisteeseen)

Puhdistus:

  • Työmiehen hiki ja pienet räkäpallerot pyyhitään kostealla, tai huuhdellaan haalealla vedellä.

HUOM:

  • Alkuperäisen Ponsse tuotteiden valmistajalla Emek:illä ei ole tämän tuotteen kanssa tekemistä, heiltä on ainoastaan saatu lupa valmistaa ja myydä HJ Visionsin suunnittelemaa varaosaa.

Ladattava käyttöohje

Paino 10 g (gramma)
Mitat 92 × 114 × 10 mm (millimetri)
Väri

Musta

Toimitusaika

2-5 arkipäivää (maksusuorituksen näkymisestä)

Valmistaja

HJ Visions

Saatat myös pitää...

Shopping Cart
HJV Ponsse Elephant varaosa pankkoHJV Ponsse Elephant Pankko
4,90  sis. alv 24%