HJV Sirkus Apinat Kyltti MC

13,90  sis. alv 24%

HJV Sirkus Apinat Kyltti MC. On kyseessä työpaikka tai kotiolot, niin johtoportaassa on usein näitä huutavia ja eläimellisesti käyttäytyviä kädellisiä.

Tuotetunnus (SKU): HJV463 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

HJV Sirkus Apinat Kyltti MC. Sisältöä lisää ajastaan, jos jääkaapissa on olutta…

Ja oluttahan oli, joten aloitetaan. Suomalainen on henkilö joka nurisee, marisee ja äksyilee kun työpaikan johtoporras tekee kaiken perseelleen. Suomalainen tekee sen kuitenkin salaa nimimerkin takana Suomi24 palstalla, puolisolleen IKEA:n kassajonossa, tai kaverillensa saunassa. Nyt on aika muutokselle, aloitetaan se ripustamalla kyltti työpaikalle, ihan vain tuomaan esiin ne sisimmät tunteet. Ääneen ei tarvitse sanoa mitään, mutta jopa esimies ymmärtää notta nyt on Jaskalla jakari poikittain paikassa jonne lääkäri työntää sormensa joka kerta kun menet vastaanotolle täytettyäsi neljäkymmentä. Kannattiko, no se riippuu mihin liittoon kuulut.

Tämä sama himputin läpyskä pukee myös sanoiksi 92%:sti vanhempien ajatukset joiden mielestä lapsien teko oli hyvä idea, se ei ollut. Enää sinun ei kuitenkaan tarvitse pahoitella ja selitellä niiden ryyniaivoisten risteilyohjusten riehumista kun tulee vieraita. Tämä kyltti on vapaudu vastuusta kortti, kun nämä riiviöt aloittavat esityksensä, koska ajattelevat etteivät vanhemmat huuda heille perkelettä vieraiden läsnäollessa. Itse asiassa kannattaisi huutaa, tenavat menisi hiljaisiksi ja vieraat ymmärtäisivät poistua, tai ainakin ne vieraat poistuisi. Eikä siinä vielä kaikki, 96% suomalaisista kutsuvat puolisoaan tunteiden vallassa paviaaniksi ja paviaani on mikä…

Lopuksi sanon vielä sen, notta jos sinä apina ajattelet kyltin hinnan olevan korkea, niin haistappa sviddu. Tässä on kolme väriä, eli kolme kertaa minä nakkisorminen Tumpelo tungen tulostuslangan nakkisormillani tulostimeen, kiroilen, leikkaan sormeeni ja huudan tuskasta. Jos haluat kokeilla kuinka helppoa se on niin tee seuraava: Laita paksut lapaset käteen, työnnän kädet taskuun, seuraavaksi sulje silmäsi, etsi neula, pura sohvasta langanpätkä, pujota se neulaan ja luettele Etelä-Suomen kunnat ruotsiksi, lopuksi yritä lähettää Postin avulla kirje kahteen arkipäivään. Niin, että onko kallis?!


Valmistus:

  • HJ Visions / HJV Design
  • 3D Tulostettu
  • Made in Heart of Finland, Pieksämäki.

Mitat:

  • 2,4*177*164mm

Materiaali:

  • PLA-muovi (biohajoava)
  • Pehmenemislämpötila 60°C (ei jatkuvaan auringonpaisteeseen)

Puhdistus:

  • Kokeilepa jotain Marttojen ohjetta, mihin ei sisälly kemikaalit ja kiehuva vesi.

HUOM:

  • Ennen ripustamista kannattaa hetki pohtia kuinka tärkeä nykyinen työpaikka on, koska huumorintaju on katoava luonnonvara.
Paino 60 g (gramma)
Mitat 180 × 170 × 3 mm (millimetri)
Väri

Punainen/Kulta/Valkoinen

Toimitusaika

2-5 arkipäivää (maksusuorituksen näkymisestä)

Valmistaja

HJ Visions

Shopping Cart
HJV Sirkus ApinHJV Tätä Sirkusta Johtaa Apinat Kylttiat Kyltti MCHJV Sirkus Apinat Kyltti MC
13,90  sis. alv 24%