HJV Sirkus Pellet Kyltti MC

13,90  sis. alv 24%

HJV Sirkus Pellet Kyltti MC. Henkilöstä käytetään synonyymiä pelle 254 kertaa vuorokaudessa pelkästään Etelä-Savon alueella.

Tuotetunnus (SKU): HJV464 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

HJV Sirkus Pellet Kyltti MC. Nyt laitetaan pellet lauteille. Lupaan kun kiinnität tämän kyltin työpaikan ulko-oven viereen, niin sisään astuvat asiakkaat eivät odota liikoja. Näkisin tällä myös tulevaisuuden valtuustosalien ovien pielissä, gallupkyselyt osoittavat kuntalaisten ajattelevan sen eläimellisimmän menon löytyvän paikasta, johon demokratian keinoin on saatu ne helpoiten kasvoiltaan punoittelevat ja toistensa selän takana ilveilevät ihmeidentekijät.

Kun hieroin näitä sirkuskylttejä maailmaan, niin minulle avauduttiin usean henkilön taholta, notta pellet on pelottavia. En ole terapeutti, mutta aina voin piirrellä kirkkoveneitä ruutupaperille, nyökytellä päätäni ja tasaisin väliajoin hymähtää epämääräisesti, mutta se siitä sympatiasta.

Siis myönnän kyllä sen, notta jos pellet heiluttaa työpaikalla tahtipuikkoa ja ohjaavat sekalaista joukkoa oman elämänsä nuorallatanssijoita, niin siinä on mukana pelkokerrointa. Jos sinä et ole oman työurasi aikana vielä törmännyt pelleen, niin se aika koittaa vielä. Saattaa tosin olla, notta sinun elämääsi vaikuttava pelle löytyy lähempää kuin arvaatkaan, tiedätkö mitä tarkoitan? Jos et, niin toivottavasti et ole johtotehtävissä.

 


Valmistus:

  • HJ Visions / HJV Design
  • 3D Tulostettu
  • Made in Heart of Finland, Pieksämäki.

Mitat:

  • 2,4*177*164mm

Materiaali:

  • PLA-muovi (biohajoava)
  • Pehmenemislämpötila 60°C (ei jatkuvaan auringonpaisteeseen)

Puhdistus:

  • Pikkusen menee taas toistoksi, mutta kokeileppa nyt vaikka pyyhkiä hihaan, ei vasempaan vaan oikeaan. Mahtaa T-paita heppuja nyt vituttaa.

HUOM:

  • Jonnet ei muista, mutta Pelle Hermanni oli kovin jätkä itään Tampereelta 80-luvulla. Veijo Pasanen, meidän boomereiden oma aito ja iihhana pelle. R.I.P
Paino 60 g (gramma)
Mitat 180 × 170 × 3 mm (millimetri)
Väri

Punainen/Kulta/Valkoinen

Toimitusaika

2-5 arkipäivää (maksusuorituksen näkymisestä)

Valmistaja

HJ Visions

Shopping Cart
HJV Tätä Sirkusta Johtaa Pellet KylttiHJV Sirkus Pellet Kyltti MC
13,90  sis. alv 24%