HJV Success Saatana Kyltti MC

13,90  sis. alv 24%

HJV Success Saatana Kyltti MC. Tämä kyltti sopii kaikille, niille joilla aina onnistuu ja niille, joilla ei koskaan onnistu.

Tuotetunnus (SKU): HJV465 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

HJV Success Saatana Kyltti MC. Tämäkin kyltti syntyi allekirjoittaneen peruspäivän innoittamana, eli päivän, kun mikään ei lähde, tai sitten lähtee liiankin kanssa. Puen nyt alle sanoiksi missä asiayhteydessä totesin viimeksi tämän ”onnistumisen”.

Operaatio keittiön viemärin avaus, kompressori ja rakennuspölynimuri, sekä perkeleitä ja puolituntia. Saisi edes sen verran auki, jotta sinne sais jotain dynamiittia. Apukäsikin ymmärsi yskän, kun katseltiin viemäristä pulputtavia ja hänen äsken sinne kaatamia riisejä. Pikkisen koettelee lähimmäisen rakkautta. Mitäpäs sitä muuta löördaakin kunniaksi?!  Pakko sen verran vielä sanoa, notta viisaudessani tukin ylivuotoaukon pakkausteipillä, jotta sai imuteltua ja paineistettua viemäriä. Vitun hyvä idea siihen asti, kunnes otat sen pakkausteipin pois ja katselet sitä ruskeaa liimaa mikä jää siihen altaan kylkeen. Eihän siinä mitään, otetaan vähän liuotinta ja liimat pois, kullan valmistus varmasti lähellä koska sain teräksisen altaan kupeen näyttämään maitolasilta. Success saatana! <– Tästä teen kyltin
Kylttihän syntyi koska tuo yllä oleva lainaus oli Facebook kirjoituksesta ja täten tulkittava lupaukseksi joka täytyy pitää.

Valmistus:

  • HJ Visions / HJV Design
  • 3D Tulostettu
  • Made in Heart of Finland, Pieksämäki.

Mitat:

  • 1,9*131*155mm

Materiaali:

  • PLA-muovi (biohajoava)
  • Pehmenemislämpötila 60°C (ei jatkuvaan auringonpaisteeseen)

Puhdistus:

  • Älä sotke, niin ei tartte puhdistella.

HUOM:

  • Sen verran pitää varoittaa, että tämäkin kyltti sisältää kirosanan, ei siis suositella kiinnitettäväksi päiväkoti-ikäisen reppuun, koska päikyn tädit ja sedät ei ymmärrä.
Paino 60 g (gramma)
Mitat 155 × 135 × 3 mm (millimetri)
Väri

Punainen/Valkoinen/Musta

Toimitusaika

2-5 arkipäivää (maksusuorituksen näkymisestä)

Valmistaja

HJ Visions

Shopping Cart
HJV Success Saatana Kyltti MC
13,90  sis. alv 24%