HJV SukkaPlokki Mitoitukseen 38-43

28,90  sis. alv 24%

HJV SukkaPlokki Mitoitukseen 38-43, säädettävä. Uusi versio, eli vähemmän paska kuin aiempi, saattaa jopa olla hyväkin.

Tuotetunnus (SKU): HJV310 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

HJV SukkaPlokki Mitoitukseen 38-43, koska useimmiten sukan pitää olla samankokoiset molempiin jalkoihin. Plokki on säädettävä, säätö lukitaan kohdalle kahdella kiristin nupilla.

Jos joku olisi sanonut minulle vuonna anustappi, notta 2020 suunnittelet villasukille mitoitushärpäkkeen, niin olisin nauranut paskaisesti ja kehoittanut sanojaa vetämään esimerkiksi sukan päähänsä. Tässä tämä nyt kumminkin on, kun emännyys nätisti pyysi.

Kaikki muut varmasti tietää sukkaplokin käyttötarkoituksen paremmin kuin minä, mutta tämä kapine ei ole tarkoitettu varsinaisesti sukkien venyttelyyn vaan kantapään saamiseksi suunnilleen sinnepäin, mutta kestää tämä sen venyttelynkin. Säätöalue on 38-43 koolle ja milleissä puhutaan siis 246-280mm, tiedän notta jalkapöydän koko muuttuu samalla kun varpaiden etäisyys kantapäähän kasvaa, mutta tässä kompromissimitta on 100mm. Varttakaan tässä ei ole, enkä nyt ole ihan heti tekemässä versiota pohjemitoitukseen, työnnä sinne varteen vaikka limsapullo, mulle aivan sama.

Mites tätä kapinetta sitten ajetaan? Tämän päivitetyn version idea on ennallaan. Kantapääosassa on reikiä, varvasosassa on tappeja, tappeja on kolme niinkuin Saksalaisissa hydrauliikkaelokuvissa ja kun kaikki kolme tappia on uloimmaisissa rei´issä, niin silloin koko on säädetty mittaan 43. Kun nyt sitten siirrytään reikä kerrallaan kohti kantapäätä, niin mennän samalla koko kerralla pienempään suuntaan. Siinä on logiikka, vaikkei uskoisi. Mukana tulee lukitusmutterit (2kpl) joilla kanta- ja varvasosa lukitaan yhteen, eli pysyy kovemmassakin ajossa mitta kohdillaan. Lukitusmuttereita ei tarvitse vetää apinanraivolla kiinni, vaan hellempikin ote riittää.


Valmistus:

  • HJ Visions / HJV Design
  • 3D Tulostettu
  • Made in Heart of Finland, Pieksämäki.

Mitat:

  • 290*160*14mm

Materiaali:

  • PLA-muovi (biohajoava)
  • Pehmenemislämpötila 60°C (ei jatkuvaan auringonpaisteeseen)

Puhdistus:

  • En nyt tiedä miten kutoessa tämän saa sotkettua, mutta jos nyt hiki puikottaessa roiskuu, niin puhdistus haalealla vedellä ja jollakin rievulla pyyhkien.

HUOM:

  • Vaikka olen tämän sätöksen suunnitellut ja valmistanut, niin en ymmärrä kutomispuuhista sen enempää kuin hirvi pallogrillistä, joten kysymykset ja palautteet sähköpostiin niin delegoin ne emännälle.


Ladattava käyttöohje

Lisätiedot

Paino 80 g
Mitat 290 × 160 × 14 mm
Väri

Harmaa

Toimitusaika

2-5 arkipäivää (maksusuorituksen näkymisestä)

Valmistaja

HJ Visions

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.