HJV Suodatinpussiteline Iinanaa Kopotikoo

25,90  sis. alv 24%

HJV Suodatinpussiteline Iinanaa Kopotikoo, helou heppahullut, minä tiedän mihin teidän rahat menevät, ne lainatutkin.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): HJV3012 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

HJV Suodatinpussiteline Iinanaa Kopotikoo, nyt on kaikille heppahulluille oleellisen kertova tellinki suodatinpapereille. Yllättävää kyllä, tämä tuote ei poikkea muista vastaavista kuin siinä, että koristeena on mafian varoitus kielikelloille, eli hevosen pää.

Tunnetusti kaikki jää toiseksi hevosharrastukselle, työ, lapset, ystävät ja puoliso, puoliso voi yrittää puolustaa paikkaansa raahaamalla ylihintaista heinää Agrimarketista. Itsellänihän hevosista ei ole muuta kokemusta kuin se, miten yksi ryyniaivoinen risteilyohjus halusi pelata kanssani kumpi väistää peliä. Minä en väistänyt, koska olin jumissa pyörätuolillani hiekkalaatikon vieressä, sillä sulloin jälkikasvuni itseni ja hiekkalaatikon väliin, mitä pidin sitä järkevänä tekona tuon vimmastuneen meetwurstin syöksyessä kohti. Heponen teki U-käännöksen ja hävisi pelin, silloin ymmärsin ettei pelosta housuun paskominen ole mahdotonta, koska taatusti pää näkyi jo. Arvostan suuresti hevosharrastajia, koska minä en vapaaehtoisesti asettuisi 300kg pelkkää lihasta olevan olennon selkään. Vertaan ratsastusta samaan kuin istuisi helsinkiläisen lapinmatkaajan suksiboksin päällä, kaikki tietää, että jossain kohti 4-tietä kuskin käpy palaa, mutta missä kohti…

Tätä härpäkettähän voisi sanoa melko ekologiseksi ja uusiutuvista raaka-aineista värkätyksi, koska siihen on käytetty PLA-biomuovia ja puolilahosta koivusta tehtyä vaneria.

 


Valmistus:

  • HJ Visions / HJV Design
  • 3D Tulostettu
  • Made in Heart of Finland, Pieksämäki.

Mitat:

  •  110*120*60mm

Materiaali:

  • PLA-muovi (biohajoava)
  • Koivuvaneri 6mm
  • Pehmenemislämpötila 60°C

Puhdistus:

  • Vaneria ei ole käsitelty kemikaaleilla, joten imukyky on erinomainen, jos lotraat tähän kahvia, niin ei kuin kovaa imua.

HUOM:

  • Yhtään hevosta ei vahingoitettu tuotetta tehdessä.

Paino 150 g (gramma)
Mitat 110 × 120 × 60 mm (millimetri)
Toimitusaika

2-5 arkipäivää (maksusuorituksen näkymisestä)

Valmistaja

HJ Visions

Saatat myös pitää...

Shopping Cart