Tietoa Tumpelosta

Kömpelö tai epäkäytännöllinen henkilö, jonka toimet eivät onnistu, vaan hän vahingossa esim. rikkoo tavaroita. -Wikisanakirja

Mikä hiton Tumpelo?

Tumpelo.fi on Pieksämäkeläisen HJ Visionsin ylläpitämä verkkokauppa, valikoimassa ainakin aluksi omaa HJV Design tuotteistoa jotka ovat valmistettu 3D tulostamalla. Tuotteet ovat apuvälineitä, varaosia, tai hieman kieroutuneen mielen ansiosta syntyneitä kilheitä, joilla nyt ei ole sen suurempaa tarkoitusta. Tulevaisuudessa omien tuotteiden rinnalle saattaa ilmestyä muidenkin valmistajien tuotteita, mutta niillä kaikilla on yksi yhteinen tekijä, ne ovat kaikki #MadeInPieksämäki.

Apuvälineet ovat syntyneet omasta tarpeesta ja kiivaasta tarpeesta saada asioita tehtyä omatoimisesti, vastaavia saattaa olla olemassa jo ennestään, mutta olen tehnyt niistä vain itselle parempia, eli täydellisiä.

Jos mielestäsi ihminen on jo paskonut palloa riittävästi, niin 3D tulostus on vastaisku Kiinan poikain megatehtaille, 3D tulostetut tuotteet saattavat jatkaa nimittäin sen rakkaan suristimen, tai lelun elinikää, mihin varaosaa ei muuten ole saatavilla edes appiukon jäämistöstä. Tumpelon tuotteetkin valmistetaan tulostamalla vasta sitten, kun tilaus on saapunut, turhaan ei puksata mitään. Markkinointimies kutsuu sitä kestäväksi kehitykseksi, toiset taas laiskuudeksi.

Kuka tätä paattia ohjaa?

Taustalla häärää mielipuolen lailla Jani Hirvonen, eli minä, terve vaan sulle. Neliraajahalvaantunut paskan tuurin ansiosta ja kevyesti katkeroitunut, sekä huonon huumorin omaava heppuli. Siihen huonoon huumoriin törmäät sivustolla ja voit olla varma siitä, notta jos pahoitat mielesi, niin minua ei se seikka kiinnosta ja voit jatkaa matkaasi kohti hattaroita.

Shopping Cart