Avainrengas 20mm Teräs

0,30  sis. alv 24%

Avainrengas 20mm teräs. Niin sanon nyt uudestaan, avainrengas ei penisrengas, nenärengas, tai killuttimen jarrulenkki. Laita tästä samaan tilaukseen kun tilaat HJV avaimenperät.

Tuotetunnus (SKU): HAN100 Osasto: Avainsana tuotteelle

Avainrengas 20mm teräs, kun tilaat todella hienot HJV avaimenperät, niin ota samalla ihmeessä tällainen.

On muuten eri hienoa kun hakukoneoptimointi haluaisi tällaisestakin tuotteesta 600 sanaa pitkä tarinan, ei ole helppo homma, ainakaan selvinpäin, eikä taatusti onnistu ilman 24 kirjoitusvirhettä. Haista siis vihtu Google, sanonko sulle mihin voit työntää käsitteen SEO?!

Anyway, vielä pitäisi satuilla 523 sanaa. Aloitetaas…

Olipa kerran pieni rautamalmin murkula maaperässä nimeltää Tero, joka halusi isona tulla Scania tukkirekan rungoksi. Isoksi ja vahvaksi teräspalkiksi jonka päällä kulkisi suuria puita, eikä edes ne saisi Teroa taipumaan. Näin koitti päivä kun Tero näki päivänvalon ja kaivoshissi nosti hänet syvältä maanuumenista, malmikuljettimessa sai seurata ohi vilisevää maisemaa matkalla kohti murskaamoa, jossa Tero jauhettaisiin ja mukana hengaileva arvoton aines poistettaisiin, näin olisi Tero rikastettu. Jo tässä vaiheessa Teron valtasi suuri ylpeys ja tulevaisuus Scanian runkopalkkina vaikutta olevan lähellä. Tuleva kuitenkin jännitti, kukaan ei ollut kertonut, millainen matka olisi edessä.

Seuraavaksi Terolle tuli kuumat oltavat masuunissa, kun rikastetusta rautaoksidi Terosta erotettiin rauta, jälleen Tero oli puhtaampi ja kalkkikivi käsittelyn jälkeen Terosta tuli raaka-rautaa ja alkoi ”teini-ikä” jännittävä vaihe elämässä kaikkine angsteineen. Saatanan kuuma käsittely pohti Tero, mutta vaivan väärtti. Kun Tero sulana massana lilluessaan kohtasi vielä happisuihkun ja teini-iän epäpuhtaus nimeltä hiili poistetiin, -tulipas miehinen olo ja äänikin möreni, pohti Tero. Näin Terossa oli enää alle 1,7% hiiltä ja Tero pääsi parhaaseen A-ryhmään, hän oli terästä. -Voi että, Tero ajatteli, jokohan syksyllä olen tukkimetsässä ja saan kulkea huonokuntoisia Suomen maanteitä, mutta minä kyllä kestän, olenhan minä Tero, aitoa terästä.

Seuraava matka olikin tukala, hihnalla Tero huomasi suuria rullia joita kohti häntä kuljetetttiin, rullat lähenivät ja Teroa alkoi hieman hirvittää. Kaiken rohkeuden kerättyään Tero huusi: -Scania perkele, minä tulen! ja sukelsi rullien väliin, voi elämä miten teki kipeää, tuntui ettei ne halvatun kaulimet lopu ikinä, vaan aina tuli uusia jotka puristivat lujempaa ja lujempaa. Viimein koitti päivänvalo ja rullat loppuivat, helpotuksen jälkeen Tero katsoi itseään ja säikähti, -Ei helvata, mähän olen aivan littana, minähän olen aivan liian ohut Scanian runkoon, nyt on tapahtunut jokin kaamea erehdys, joku on munannut.

Teron valtasi paniikki, kurkkua kuristi ja itketti, suuri haave oli kaatunut. Samalla nousi myös raivo Teppoa kohtaan joka maanuumenissa oli vakuuttanut Teron tehtävästä rahdin vakaana kuljettajana, -Olisipa Teppo tässä, niin tekisi siitä klemmarin! kiehui Tero. Tässä vaiheessa Tero luovutti, ajatteli että aivan sama ja vaipui kerälle. Seuraavat viikot menivät yhdessä usvassa, Tero tunsi kuinka häntä siirreltiin, tuupittiin ja katkottiin, ympäriltä kuului outoa puhetta mistä ei ymmärtäny sanaakaan, sitten koitti pimeys, se pimeys oli yhtä tummaa kuin Teron mieli. -Ihan sama, ajatteli edelleen Tero, kun matka ei vienyt häntä Ruotsiin kuorma-autotehtaalle. -Aivan sama mihin päädyn, olen liian pieni kunnon työhön.

Kului varmasti kuukausia, ajantajukin meni, sijainnista ei tietoakaan kunnes eräänä päivä ikuiselta tuntuneen riepottelun jälkeen Tero näki valon. Tero näki muutakin, Tero näki Scanian, punaisen uuden tukkirekan, -Jumalauta R730! huudahti Tero ja katsoi ensi kerran itseään, hänestä oli tullut avainrengas, pieni pyöreä avainrengas. Hänelle oli luotettu tärkeä tehtävä pitää tallessa tuon jumalaisen uutuuttaan kiiltävän rekan avaimia, ilman häntä ei auto ja puut hievahtaisi mihinkään, ilman häntä loputkin paperitehtaat ja sahat suljettaisiin, ilman häntä joutuisivat ihmiset pyyhkimään sormeensa ja niistämään hihaansa. Terosta oli tullut melkein jumala.

Tarinan opetus. Vaikka kuinka yrität saada 600 sanaa aikaan ei onnistu ja tunnet olosi kuinka pieneksi tahansa, olet silti todella tärkeä, vaikka kaikki haaveet ei toteudukaan.

Mietitkö mitä Tepolle kävi? Teppo päätyi myös Scaniaan, pakoputkeksi.

Vitsi vitsi, 22 sanaa vielä, en anna periksi. En tiedä miten perehtyny olet hakukoneoptimointiin, mutta 600 sanaa ei ole hakattu kiveen, eikä esimerkiksi täysin tuotteeseen liittymätön lätinä tuloksissa näkyvyyttä nosta. Joskus nyt vain pitää tehdä asioita huvin ja huumorin kannalta, sitä nyt kulkee niin ison osan päivistään turpa mutkalla, notta välillä on hyvä viihdyttä itseään. 602 done, jos luit koko hörinän, niin ei se mene sinullakaan vahvasti.

 

Paino20 g (gramma)
Mitat20 × 20 × 3 mm (millimetri)
Toimitusaika

Vahvistamatta

Valmistaja

Hankintatuote

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart