HJV Scania Tukkirekka Leuka

2,80  sis. alv 24%

HJV Scania Tukkirekka Leuka. Näitä kun tuppaa hajoilemaan pieniltä rahtareilta. Vaikka pieni on palikka, niin melko oleellinen.

Tuotetunnus (SKU): HJV503 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

HJV Scania Tukkirekka Leuka, hajosiko rahtarin tukkirekan kuormaimesta leuka? Ei huolta, tilaapa tästä uusi 3D tulostettu varaosa, väriltään musta. Uskoisin tämän varaosan pelastavan myös Volvokuskien päivän, itse olen V8 miehiä, jolloin Scania R730 suorilla putkilla on se öljyllä liukastettujen unien aihe.

Koitti se päivä kun keski-ikäinen Jani osti itselleen haaveilemansa Emekin tukkirekan, ei mennytkään kuin noin 40 apinoiden vuotta. Nyt siis omistan Ruotsalaisen auton joka ei ruostu, tai muutu discopalloksi, eikä myöskään vedä mersumiehiä ympärilleen kuin Bilteman pölykapselipäivät. Alkuperäinen syy kun oli matematiikka, laskin nimittäin yhteen sen, notta kaksi banaania on yhtä kuin appelsiini ja epäkuntoinen Prisman hedelmävaaka. Kun nyt on ilmennyt tarve Ponssen varaosille, niin ajattelin myös epäkuntoisten tukkiauton omistajien isejä ja äitejä olevan Suomenniemi täynnä. Sen verran paljastan, notta myös tukkirekkoihin on muuta palikkaa työnalla, pitää nyt vain ensin juoda hieman insinöörilimsaa jotta luovuus herää.

Jos pohdit mikä näiden kesto on, niin vastaan kysymyksellä. Kestääkö pienten touhu Petterien, tai Lissujen käsissä muu kuin metrin ratakisko? Nämä leukojen esiversiot on koeponnistettu useiden metsäkonekuskien voimin, sama palikka kun käy myös Ponssen puomin nokkaan.


Valmistus:

  • HJ Visions / HJV Design
  • 3D Tulostettu
  • Made in Heart of Finland, Pieksämäki.

Mitat:

  • 20*40*15mm

Materiaali:

  • PLA-muovi (biohajoava)
  • Pehmenemislämpötila 60°C (ei jatkuvaan auringonpaisteeseen)

Puhdistus:

  • Rekkamiehen iltapuurot ja nenävaseliinit pyyhitään kostealla, tai huuhdellaan haalealla vedellä.

HUOM:

  • Alkuperäisen Scania ja Volvo tukkirekkojen tuotteiden valmistajalla Emek:illä ei ole tämän tuotteen kanssa tekemistä, heiltä on ainoastaan saatu lupa valmistaa ja myydä HJ Visionsin suunnittelemaa varaosaa.

 

Paino 3 g (gramma)
Mitat 20 × 40 × 15 mm (millimetri)
Väri

Harmaa

Toimitusaika

2-5 arkipäivää (maksusuorituksen näkymisestä)

Valmistaja

HJ Visions

Shopping Cart
Emek Scania ja Volvo tukkirekan kuormaimen varaosaleuka ylhäältäHJV Scania Tukkirekka Leuka
2,80  sis. alv 24%