HJV Diagoosina Neuloosi Kyltti MC

13,90  sis. alv 24%

HJV Diagoosina Neuloosi Kyltti MC. Tämän viheliään taudin toteamiseen ei vaadita lääkäriä, tai terveydenhuollon ammattilaista.

Tuotetunnus (SKU): HJV466 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

HJV Diagoosina Neuloosi Kyltti MC. Hirvittävän vaikeaa keksiä jorinaa jo toisesta neuloosiin liittyvästä tuotteesta, kuinka monella tapaa voi ilmaista, että neulontaa harrastavilla on ongelmia, tai elämänhallinta ontuu?

Olen itsekin ollut kosketuksissa lankoihin, ihan kirjaimellisesti, olin nimittäin taannoin kuusi viikkoa työharjoittelussa yrityksessä, jossa puolet myymälästä on vuorattu lankoihin. Sen kuuden viikon aikana kirosanat korvautuivat muotoon Novita, makramee, kotimainen villa, akryyli, sukkapuikko, pörröinen, jne. Valitettavasti kukaan ei ymmärrä, jos sanon, että ”-Painu sinäkin pörröinen sukkapuikko makramee huitulan Novitaan”. Voin luvata, että kun päivän lisäät sukkapuikkoja, neulepuikkoja, sekä virkkuukoukkuja verkkokaupan valikoimiin, niin muutaman kerran tuli ajatus mieleen, että kuinkahan syvälle silmiin koivuinen 4,5mm pyöröpuikko uppoaa.

Totesin kuitenkin sen, että vaikka minulle sana neulonta ja villalanka aiheuttaa kutinan mikä ei lopu raapimalla, niin neuloosi on oikeasti olemassa ja siitä ei voi toipua. On jopa surullista, miten useat ihmiset repivät aamu yhdeksältä kaupan oven kahvaa, jotta pääsevät vapisevin ja hikisin käsin etsimään ensimmäisenä juuri saapuneesta lankakuormasta saman värierän keriä. Heille on turha sanoa, ettei siihen vuosi sitten aloitettuu kaulahuiviin ole mitenkään enää mahdollista saada samaa tuotantoerää olevaa lankaa.

Neuloosia potevan lähellä ei kannata käyttää sanaa, päättely, tai Muumi, se saattaa aiheuttaa hallitsemattoman purkauksen. Päättely on ilmeisesti jotain lankojen päiden solmimista, jotka kai lisääntyvät ekspotentiaalisesti kuvioiden ja värien mukaan. Muumi taas liittyy siihen, että on joutunut maksamaan nelinkertaisen hinnan langoista ja ohjelehdistä, joissa olevat ohjeet sisältävät enemmän virheitä kuin puoliso.

 


Valmistus:

  • HJ Visions / HJV Design
  • 3D Tulostettu
  • Made in Heart of Finland, Pieksämäki.

Mitat:

  • 2,4*150*150mm
  • 4,2mm kiinnitysreikä

Materiaali:

  • PLA-muovi (biohajoava)
  • Pehmenemislämpötila 60°C (ei jatkuvaan auringonpaisteeseen)

Puhdistus:

  • Kerro toki miten onnistuit tämän sotkemaan, varsinkin jos kyseessä oli jokin muu kuin punaviini. Jos haalea vesi ei tepsi, niin sitten toivo on menetetty.

HUOM:

  • Sanonta ”-Päällä ei ollut rihmankiertämää” ei päde neuloosia potevaan, jokaisen vaatekappaleen alta löytyy aina jokin uusi neulottu patalappu.
Paino 50 g (gramma)
Mitat 150 × 150 × 3 mm (millimetri)
Toimitusaika

2-5 arkipäivää (maksusuorituksen näkymisestä)

Valmistaja

HJ Visions

Saatat myös pitää...

Shopping Cart
HJV Diagoosina Neuloosi Kyltti MC
13,90  sis. alv 24%Valitse vaihtoehdoista